Happy Birthday Adik =)

Happy Birthday Adik!!
Angah post gambar lama kita. Angah suka tengok gambar adik dulu-dulu. Masa abah masih ada. Senyuman tu, happiness, masa, rasa = PRICELESS.
Hari ni, macam mana angah cuba bahagiakan adik, kegembiraan tu macam tak lengkap. Ada yang kosong, ada yang kurang. I'm so sorry I can't be him, replace him. But I can always be with you, support you, love you. Be your friend like he did. Birthday tahun ni, angah hadiahkan Iqra' baru, rehal baru. Angah daftarkan adik mengaji kat tempat baru. Semoga adik cepat-cepat khatam Quran, dapat selalu hadiahkan bacaan ayat-ayat suci untuk arwah abah. Maaf sayang, itu je yang angah dapat buat untuk adik.
Ateh nak celebrate birthday adik jugak, macam kami sambut birthday mama. Kita boleh teruskan apa yang kita buat sebelum ni macam masa abah ada. Abah ada, sayang. Just not here. Better place. Angah nak tunggu along balik Jumaat ni. Lagi best kalau sambut ramai-ramai, Faris, Ummar & Sufi ada sekali. Mana tau masa tu baby ateh pun ada sekali =)  



 
 


Mama, along, angah, ateh sayang adik.
Abang long, abang ngah, abang teh sayang adik.
Faris, Adam, Ummar, Aisya, Sufi sayang maksu. You're everything to us. Happy birthday adik.

No comments:

Post a Comment

 

Copyright 2013 © Bazilah Azhar Designed by Ayu Barbydol