Aisya Pakai Tudung

Assalamualaikum mommies.
Anak dara yang sorang ni, payah nau nak letak ape-ape atas kepala dia. Skarf ke, headband ke, reben ke. Dia rimas. Makanya, mama dia struggle gila-gila nak bagi anak dara dia nampak girly. Tapi this time macam pelik pulak. Abah teh letak tudung atas kepala dia dia boleh rileks je, siap boleh senyum-senyum lagi.
 
Tengok tu, tak marah pun

My nama is Aisya. 9&half month.  
 
Oyang Aisya suka sangat tengok gambar ni. Oyang cakap kalau tak datang rumah 2, 3 hari memang teringat sangat kat Aisya. Aisya pun pandai, macam kenal dengan oyang. Nampak oyang je mesti terus buat muka tersengih-sengih kerang busuk dia.
Oklah. Entri ni pun sekadar nak update gambar Aisya je. Semoga Aisya bukan sekadar jadi seorang muslimat, tapi jugak mukminat yang benar-benar solehah. Amin.
#Alfatihahaki.


No comments:

Post a Comment

 

Copyright 2013 © Bazilah Azhar Designed by Ayu Barbydol