Dari Kerana Mata.

Duk skroll skroll Fb dari tadi. Boring. Semua dah gerak balik Pekan. Biasalah hujung minggu camni. Sekeluarga balik rumah famili mertua. Mama dan Izzah ikut sekali. Aku pun B kerja malam pulak. Anak-anak pun dah tido. Baru perasan ramai betul yang share gambar jam Dior design baru ni. Sekali pandang terus jatuh hati.
Aduh....Biru memang menusuk kalbu betul kan. Sebenarnya ada banyak lagi kaler lain. Pepel, hijau, putih. Tapi entah kenapa yang biru ni eye cathcing sangat. Bila aku renung sedalam-dalamnya (cewah), perhatikan betul-betul, barulah perasan mak aih, putih melepak betul tangan model yang pakai jam biru ni. Jam lain-lain tu, tangan yang memakainya takde la putih sampai camtu sekali.
So sekarang aku confuse. Jam lawa ke, tangan model yang lawa. Eh?

No comments:

Post a Comment

 

Copyright 2013 © Bazilah Azhar Designed by Ayu Barbydol