Dear Adam: Sometimes Mama Can Be Creative Too

Hi Adam...

Whenever you read mama's blog and read those entries yang mama cakap mama stay up malam-malam sebab nak bangun susukan Adam, sambil kemas-kemas dalam bilik kan. To tell you the truth, kadang-kadang mama tak mengemas pun. Mama buat projek lain. 
Contohnya, projek susun barang-barang Adam yang kecil-kecil ni.

Kotak gift mama Nora dah transform jadi kotak simpanan.
Well, mama bukan orang yang well organised so selalu mixup Adam punya mittens, booties, bonett, saputangan. Susun-susun, pastu Dua tiga hari sepah balik. Bila dapat gift kotak yang ada partition camni, terus dapat ilham nak susun barang Adam dalam ni.

Baru-baru ni, masa kita balik kampung mama pergi kedai bundle barang baby. Mama beli kotak Ikea nih. Dapat RM30 je. Suke sangat =》


Mama letak barang-barang Adam yang belum guna dan jarang guna dalam tu. Semua sumbat sekali setempat je.


Haa, camne Adam? Kira bolehlah ye untuk mama yang tak pandai mengemas ni. Asal kat luar tak nampak sepah, asal abah tak marah dekat mama sebab sepah sudaa..

No comments:

Post a Comment

 

Copyright 2013 © Bazilah Azhar Designed by Ayu Barbydol