Koleksi Pureen Adam



Baby korang pakai barangan baby brand ape? Kalau clothing Adam pakai macam-macam. Disney aku paling suka. Murah dan cantik. Tapi kalau bathing dan detergent Adam pakai Pureen.

Adam pakai detergent ni.

Dulu masa buat preparation before Adam lahir aku beli brand Anakku. Tapi ramai orang cakap Pureen la best. Pureen wangi semerbak. Ala, bukan dulu korang ke yang cakap baby memang dah semulajadi wangi ke? Bau syurga.

Ex rumet aku kat UiTM dulu pakai bedak ni la pegi kelas hari-hari.

Lucky for mama Adam, lepas bersalin ramai pulak orang bagi hamper barangan baby brand Pureen ni. Termasuklah hospital tempat aku bersalin tu pun bagi barang Pureen jugak. Jadinya, Adam ada berlambak barang Pureen yang takkan habis pakai punyalah sampai umur 6 bulan.

Tada!!!! Sangat banyak sampai tak tau bila habis guna.
Mostly, actually all of them are gifts.
Travel packs untuk toiletries. Very useful for travellers.
Bag Pureen yang diguna bila ke klinik. Size yang just nice untuk sekeping diapers, cloth napkin,
buku pink Adam, dan paling penting muat untuk tumpang purse dan henfon mama. No more handbag.

Toiletries saiz mini. For travel purpose.

Kena tunggu umur Adam 6 bulan baru boleh pakai ni.

Lagi bagus kalau semua ni cukup sampai Adam umur 2 tahun. Takyah beli lagi, yay!!!

2 comments:

  1. hi plz send me baby item on watsup 0147188340 thanx

    ReplyDelete
    Replies
    1. sory sis...saya tak jual brg2 ni ^_^

      Delete

 

Copyright 2013 © Bazilah Azhar Designed by Ayu Barbydol