First Tear

Salam..

Sori, lama mama Adam ni tak publish entri. There's a lot of things happen during last week. Bizi sket. Kalau sempat nnt aku stori mori ye.

For now, aku, B and our Adam ada kat kampung di Kuala Krai. B ambil cuti for a week so this is the first time in his life Adam travel sejauh ni dan first time jugak Adam balik kampung. Adam dah temokk sangat-sangat. Dah rasa lenguh-lenguh bahu dukung dia, especially for me la sebab breastfeed Adam.

Today, Adam dah berusia 55 hari. Seronok la dia, kat kampung ramai bapak dengan mak saudara dia boleh dukung, main, dodoi tidur.

Petang tadi, aku perasan something. Adam menangis (well, obviously this is not his first time) tapi kali ni Adam nangis dah kuar air mata. Waa, biasa dia kuar suara je. Tapi this time, boleh nampak air mata dah. Takdelah sampai mengalir, just bergenang dalam mata dia tapi nak jugak-jugak rasa teruja sebab sebelum ni memang duk tunggu-tunggu bilalah Adam nak nangis keluar air mata. Heheh. Looking forward for more exciting moments with my Adam.

On the way balik kampung. Mujurlah nak duduk diam dalam kereta.
Just, Adam takut bila jalan bumping. Bila riba, dia cuddle erat2.

Latest pic petang tadi. Bila menangis, dah bergenang air mata.

Sleep tight my sweetie pie. Mama loves Adam.

No comments:

Post a Comment

 

Copyright 2013 © Bazilah Azhar Designed by Ayu Barbydol