Our Weekend

Last weekend memang happening sangat. Famili B datang singgah lepas balik dari kenduri kat Kedah, mak mertua ateh datang melawat cucu dia, pelawat setia rumah aku, Atuk a.k.a Onyang kesayangan Aisya memang ada datang selang sehari. Along sekeluarga pun ada balik jugak minggu ni, bawak balik stok cadar baru. Memang riuh rendah jadinya bila ramai-ramai camni. Pastu semalam bila semua dah balik rasa sunyi jek rumah.
Ni gambar petang semalam. Lepak-lepak kat halaman rumah.
Puteri Nuraisya Humaira. Saya kak long kawasan tau.


Nur Sufi Amani.
 
Tengku Nur Arissa Fathiah.
 Petang ni Ammar Faris takde. Tak nak ikut ibu dengan abahnya. Nak duduk rumah main dengan aki dengan tokwan dia. Biasanya Faris lagi rapat dengan Adam. Dia lembut sikit, ada gaya abang-abang. Ummar lone ranger sikit, sebab dia garang. Adam takut dengan Ummar, padahal diorang adik beradik sesusuan. Petang ni, bila Faris takde barulah nampak Adam dengan Ummar main sama-sama. 

Temankan abah potong rumput.





Mommy!! mengumpat rifqy ye??

Tengok, siap boleh bergambar berdua lagi.
Itu cerita Adam dengan Ummar. Aisya pulak bukan main nakal lagi. Nakal + kuat makan. Semua benda orang makan pun nak mintak. Nak!!!Nak!!!.

Biasanya tak suka ada benda atas kepala. Headband tak pernah nak lekat. Ni selamba je bila letak kopiah B atas kepala. Siap buat muka nakal lagi.

Ni duk kacau onyang dia. Duk main chak chak denga onyang.

Belum habis lagi cerita weekend kami. Nantikan part II. Hihi.

No comments:

Post a Comment

 

Copyright 2013 © Bazilah Azhar Designed by Ayu Barbydol