Bisnes Cadar Patchwork Kami

Bismillah.
Assalamualaikum mommies. Uollz taknak tanya ke I nak pergi mana ni? I dengan selipar kuning dan bibir merah ni nak pergi berniaga sebenarnya. Nak hantar cadar orang tempah. Yang dalam kereta tu semua dah ada orang chop. Korang nak jugak? Haa, ni design dia.
 













 
3 Pcs. 1 cadar, 2 sarung bantal.
Material : 80% cotton, 20% polyester.
Colour: Maybe lain sikit dari gambar sebab pencahayaan.
Price: RM70 (Area Kemaman kami COD, luar Kemaman boleh pos)
Kami pun dah pakai. Kain tak panas dan terletak elok. Even kain tak seberat yang fully cotton but still berbaloi dengan harga.
Whatsapp me. 019-9800178.
9/10 punca rezeki datangnya dari berniaga. Ingat tu. Mihmihmih.


No comments:

Post a Comment

 

Copyright 2013 © Bazilah Azhar Designed by Ayu Barbydol