Sepetang Bersama My Precious.

Assalamualaikum mommies.
Selepas lelah seharian berkerja, I'll always make sure the rest of my time adalah milik famili, especially anak-anak. Kesian diorang ni. Dah sepanjang hari tunggu mamanya balik. Biasanya kalau hubby off day, petang selepas balik dari office mesti akan bawak anak-anak bersiar-siar. Kadang-kadang ke pantai, kadang-kadang playground dan kadang-kadang cukup sekadar pusing-pusing bersiar-siar dengan kereta je. 
 Petang semalam, kami ke Monica Bay (again! Buat kesekian kalinya. Huhuhu).
 
Tengok muka abang Adam comot macam kucing. Baru bangun tido.

My fav one. Bukan senang nak capture abang Adam tengah senyum tau.

Aisya. Muka dia dah lagi circle dari abang dia.

Eh eh. Macam pakat-pakat pulak tiga-tiga pakai oren. Dah la tak ajak mama sama tema T_T

Abang Adam dah kenape pulak muka jadi camtu?

Tengok adik ceria sentiasa.

Masa ni Aisya palingkan kepala sebab dia nampak kucing.
That night, semua ada kat rumah. B, abg teh. Atuk pun ada datang. Bukan senang nak kebetulan diorang ada kat rumah sama-sama camni. Abang teh bawak ateh, mama, Izzah and baby jalan-jalan Mesra Mall. Tapi aku tak ikut, B penat. Hari ni pun B balik awal sebab training. Kalau tak, hari-hari kerja sebab plant tengah shutdown. Korang yang ada suami kerja chemical plant, pastu kerja shift pulak akan fahamlah. 


So, this is how we reward ourselves. Sedap. Thanks abang teh and ateh, belanja kami. Next gaji, boleh blanje lagi. Eh, eh, eh.

 

No comments:

Post a Comment

 

Copyright 2013 © Bazilah Azhar Designed by Ayu Barbydol