Off To Pekan

Assalamualaikum mommies.
Masih dalam mood cuti Chinese New Year. Hari ni kami balik Pekan, ambil stock udang putih, Amboih, semenjak abah ada Storm ni dah tak main ambik udang takat 50-100Kg dah, ambil banyak-banyak terus kasi padan dengan minyak dan tenaga turun ke Pekan. Siapakah yang mengaut keuntungan dari bisnes ini? siapa? Mestilah Adam serta ibu bapanya. Tak memasal dapat ikut balik kampung. Huhu. Enjoice!!

"Perjalanan jauh tak ku rasa. La la la....."
Tauke dan bininya a.k.a Taugeh.
7 months preggy mommy.
"Mama, lepaslah adik. Adik nak main dengan abah."
"Ish, duduk elok-eloklah Adam. Nak amik gambar ni."
"Tamao!"
"Macam tu lah sayang."






Wokeyh, jom balik! Kita nak kena jual udang pulak nih.

No comments:

Post a Comment

 

Copyright 2013 © Bazilah Azhar Designed by Ayu Barbydol