2014 Banjir Updates - All About Banjir (Part III)

Hari ke-4. Aku ajak jugak-jugak B keluar dan bawak Adam sekali. Tak tahan sangat dah terperuk di rumah beberapa hari.  Bukan tak bersyukur (ramai lagi yang masih tak tahu macam mana nasib diorang sekarang, especially di Kelantan), but I really need fresh air right now. Plus, teringin sangat nak makan Kit Kat (mengidam nak makan coklat sebenarnya, tapi tak sampai hati nak makan Cadbury, hihi).

Dah dapat yang diidam-idamkan tu, B bawak aku dengan Adam pergi Monica Bay. "Terima kasih B, tak pernah tolak permintaan saya........"













Nampak tak? Mula-mula ceria bukan main. Lepas tu dah mengantuk, muka pun dah tak manis =)

Hari ni kami dah balik rumah, Alhamdulillah. Kalau boleh tak nak menyusahkan ude dan umie lama-lama. Kesian umie nak kena masak untuk ramai orang. Semalam lagi abah dah balik kemas rumah dia sekali dengan rumah kami sekali. Haih. Rajin betul abah ni.




My ulat beluncas.
Adam with abah and abah teh. He's the happiest person to be back home.

No comments:

Post a Comment

 

Copyright 2013 © Bazilah Azhar Designed by Ayu Barbydol