Baby Photoshoot


Assalamualaikum.
               Sorry, entri ni memang langsung tak ada kena-mengena dengan yang empunya diri. Cuma tadi dah penat kepala buat keje, duk belek-belek blog gosip Beautiful Nara dan terjumpa gambar Kayla Elayna anaknya si Khairul Fahmi Che Mat dan Leuniey Natasha ni. Subhanallah. Georgeous, cute, miut, comey lotey. Eii, geramnya tengok.



               Aku siap terfikir, kalau baby ni dah keluar nanti, bolehlah buat baby punya photoshoot pastu nak bagi baby pakai skarf kepala comel camtu. Eh, chup, chup, baby aku babyboy la. Appada.

No comments:

Post a Comment

 

Copyright 2013 © Bazilah Azhar Designed by Ayu Barbydol