Last Day Before Long Holiday


Last day kerja. Lepas ni nak cuti 3 bulan.
Selain gomol-gomol baby setiap hari, aku belum fikir lagi apa nak buat 3 bulan ni. Lama tu 3 bulan. Yang pasti, rutin harian aku sebelum ni HUBBY, WORK, TUITION akan mengalami rombakan besar.

P/s: B, don't worry, u r still my top priority <3 <3 <3

Nak tolong ateh kat Tuition?
Tengah-tengah busy berpantang nanti boleh pulak nak pegi lepak tuition ek? Abis tu, baby sape nak jaga?

Nak pegi holiday?
Lambat dah. Tunggulah baby besar sket, baru pegi jenjalan.

Maldives, wait 4 me. Ngeh3x.

Nak pegi jalan-jalan cari makan?
Takde maknanya. Tengah pantang kot.

Sekarang bantai semua. Yang goreng, yang pedas, yang lemak. Nanti beranak tak boley dah.
Yang pastinya cuti ni kena dimanfaatkan untuk:-
  • Setelkan urusan beli rumah - nak sediakan tempat tinggal selesa untuk my baby ^_^
  • Completekan kelengkapan baby - my top priority now.
  • Tamatkan proses berpantang dengan jayanya - will be my precious 1st exp.
  • Blogging - cerita pregnancy dah hampir tamat nih. Kenalah start cerita baru pulak. Cerita pasal My Little Babyboy =)
  • Business Online?? - Why not? Boring-boring nanti boleh jugak jana income. Duit boleh beli barang baby. Tapi aku nak jual apa weh? 
Tudung?
Cadar Oli?

Jamu Susuk Dara? Aww, malu Iolls.
 
Tupperware? Best jugak product Tupperware kan.  Tapi nanti tengah pantang, siapa nak pos barang?
Ahh, nantilah aku fikirkan. 3 bulan lama kan, >_~ wink wink.

No comments:

Post a Comment

 

Copyright 2013 © Bazilah Azhar Designed by Ayu Barbydol