MakSu Izzah 1st Day School

Hari ni 1st day maksu Izzah pergi skool untuk Sesi 2015. Tahun ni dah masuk darjah 4. Dah besar dah. Alhamdulillah tahun ni duduk kelas no 1 lagi. 4 Arif. Pagi-pagi lagi dah pesan kat mama jangan lupa snap gambar maksu pastu hantar whatsapp. Huhu. Hari pertama sekolah kan event yang sangat best bagi budak-budak. Dia lebih kurang macam raya gak la. Serba baru.






Amboi, sukanya maksu. Ni nak tunjuk maksu Izzah yang bambam masa dia tadika. Huhu. Sama tak? Sama Tak? Jangan marah maksu.

No comments:

Post a Comment

 

Copyright 2013 © Bazilah Azhar Designed by Ayu Barbydol