Tahun Baru, Powerbank Baru

Salam mommies...
Selamat menyambut tahun 2015!!
Korang ada azam tahun baru ke? Alaa, korang semua mesti dah set siap-siap azam tahun baru masa Awal Muharram ritu kan...dah baca doa akhir tahun...doa awal tahun...

Tak payah beria-ia sangatlah dengan 1 Jan ni...bukan kita punya new year pun...hikhik...entri ni pun bukan nak cerita pasal tahun baru sangat...cuma 2, 3 hari lepas, aku nampak ada offer powerbank murah-murah, offer tu pulak sampai 31 Disember aje. Apa lagi, sambarlah sebijik. Maka, secara rasminya di tahun 2015 ni benda first yang aku beli untuk diri sendiri adalah sebuah powerbank. Kesian tau mama Adam ni. Orang lain dah berkurun pakai powerbank. Dia baru kecoh nak pakai. Sanggup pulak tu beli yang 10000 mAH aje semata-mata nak sama dengan B punya.

Gedik kan? Ada aku kesah? Hahah.


His, black. Mine, white. Macam yin yang pulak. Hahai!!

No comments:

Post a Comment

 

Copyright 2013 © Bazilah Azhar Designed by Ayu Barbydol